Welkom op de website van Saskia Janssen (geboren in 1965 te Naaldwijk).

Saskia heeft milieuhygiëne aan de Landbouwuniversiteit Wageningen gestudeerd, en werkt als consultant/ omgevingsmanager bij Eiffel Projects. Ze woont samen in Beekbergen en heeft een volwassen zoon. 

Al vele jaren schildert zij in haar vrije tijd met veel plezier. Ze volgde schildercursussen bij KEO in Wageningen,  bij Kumulus en het atelier van Annemiek Jongen in Maastricht. 

Saskia: 'Ik heb van alle docenten in de loop van de jaren veel geleerd. Ik vind het heel leuk om mijn werk hier via exto te kunnen laten zien, en ik zou graag ook in het echte leven mijn schilderijen exposeren, bijvoorbeeld bij instellingen en bedrijven. Bij mij thuis is het een soort permanente expositie, die natuurlijk op afspraak te bekijken is.
Heeft u interesse, neem dan svp contact met mij op. Ik sta ook open voor opdrachten voor portretten of het beschilderen van deuren, kasten of tafelbladen.
Ook gewoon een reactie via deze site of u mijn werk wel of niet mooi vindt, hoor ik graag.'

In de galerie links vindt u mijn werken, verdeeld over verschillende categorieën. Elk werk is aan te klikken om het beter te bekijken.

Via contact kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief of iets achterlaten in het gastenboek.